• La Diatònica fa 10 anys, i ens hem proposat de fer un gran Festival d'aniversari unint manxes i acordions amb la màgia del circ. És per això que us convidem a celebrar el nostre aniversari els dies 19, 20 i 21 de juny de 2015 al Circ Cric, a Sant Esteve de Palautordera.

El festival començarà el divendres 19 al vespre, amb l'espectacle de la Troba Kung-Fú i el Circ Cric.

El dissabte 20 serà el moment central del Circ en Manxa, i la part més Diatònica. Hem convocat un seguit d'artistes de circ que tenen números amb acordió, així com els acordionistes de la Diatònica, per omplir d'acordions tots els racons del circ. Hi haurà rebuda amb acordions, espectacles de circ amb acordió, concert vermut d'havaneres amb acordió, sobretaula acordionística i al vespre els plats forts: el Cabaret, en què alguns artistes han acceptat el repte d'adaptar els seus números de circ a les músiques d'acordió, i la Diatònica s'ha transformat en una banda de música de circ, i el Di-atòmic Astres Band, el concert de les estrelles de l'acordió, amb una base de banda, passaran per l'escenari alguns dels més grans acordionistes del moment!

I per posar la cirereta al pastís, el diumenge dia 21, la Diatònica també està convidada a l'espectacle del Circ Cric, Bemoll Sostingut.

Ah! i durant tot el festival podreu veure l'exposició del 10è aniversari de la Diatònica.

Us convidem a consultar el programa i a assistir al festival, que esperem que sigui una Gran Festa!!!